Vakantie ervaringen
Mieke en Leo

Nieuwe Video's

Château de Piégros
Château de Piégros
Pont de Barret & Grignan
Pont de Barret
Grignan
Le Claps Saut de la Drôme & Luc-en-Dios
Le Claps Saut de la Drôme
Luc-en-Dios
Die, Ferme de Pappilons
Die, Ferme de Pappilons
Alpilles Eygalières
Alpilles Eygalières
Bandido Manade Grimaud
Bandido Manade Grimaud
Carrières de Luminières Marc Chagall en Aquaduct Romain
Carrières de Luminières
Marc Chagall
Aquaduct Romain
Golf de Lou Compact
Golf de Lou Compact
Defilé de Saint-Eloi
Defilé de Saint-Eloi
St.-Rémy-de-Provence en Alpilles
St.-Rémy-de-Provence
en Alpilles
Drôme Chute de la Druise en Gorges d' Omblèze
Drôme Chute de la Druise
Gorges d' Omblèze
Drôme Col de Reuset, Col de la Chau en Col de la Baraille
Drôme Col de Reuset
Col de la Chau
Col de la Baraille
Drôme Gervanne Camping Mirabel-et-Blacons
Drôme Gervanne Camping
Mirabel-et-Blacons
Drôme Vallée de Roanne
Drôme Vallée de Roanne
Drôme Route Les Trois Becs
Drôme Route Les
Trois Becs
Drôme Provencal & Vercors
Drôme Provencal
& Vercors
Welkom op onze 'reis' site.

Wij zijn Leo en Mieke en genieten na een lange werkperiode van 37 jaar sinds 2006 van, zo veel als mogelijk, op vakantie gaan. Waarom deze site? Fotografie en film is altijd een grote hobby van ons geweest. De computer is ons ook niet vreemd en het zoeken naar informatie over diverse onderwerpen bracht ons op het idee om onze reiservaringen ook te gaan delen met andere reislustigen. Deze site is vooral bestemd om inspiratie op te doen voor een nieuwe bestemming maar zal voor velen zeker ook een feest van herkenning zijn.


De landen die op onze site 'aan bod' komen zijn divers maar Frankrijk is beslist een land waar zogezegd ons 'hart' ligt. Dat is dan ook duidelijk te zien op de tab Frankrijk. De laatste jaren zijn 'geschreven' teksten steeds meer vervangen door korte video films van mooie tochten die we in de verschillende landen hebben gemaakt. Videobeelden zijn ook te zien van een aantal mooie rondreizen die we maakten. Ze geven een informatief beeld wat je zoal per dag voorgeschoteld krijgt in landen als Egypte (inclusief de overbekende Nijlcruise), of Turkije met het prachtige binnenland Cappadocië. In maart 2012 maakten we een geweldige rondreis door Marokko inclusief de 5 Koningssteden en het Atlasgebergte. Bovengenoemde rondreizen vallen trouwens binnen een redelijk budget en hebben toch heel veel te bieden. We houden van oude culturen, mooie natuur en zoeken steeds naar een mooie combinatie.


De meeste reizen maken we weliswaar met onze caravan maar het vliegtuig heeft ons onder andere gebracht in Portugal, Spanje/Andalusië, Italië, Egypte, Turkije en Marokko. Verre reizen staan nog steeds in de 'planning' maar het is er tot nu toe nog steeds niet van gekomen. Misschien gaat het dan toch gebeuren in 2013. We houden u daarvan zeker op de hoogte met mooie beelden, muziek en geschreven of ingesproken informatieve teksten.


Zoekt u een camping? Kijk dan zeker even op deze site. We geven een beschrijving en oordeel over zowel de bezochte camping als ook over de plaats en leuke markten. Naast het genieten van de omgeving in onze open Jeep maken we ter plekke eveneens mooie fietstochten binnen een afstand van maximaal 50 kilometer met op de route mooie natuur of culturele hoogstandjes. Ook hiervan zijn diverse video's te zien. Doe op deze site dus inspiratie op voor uw volgende vakantiebestemming. Meer informatie geven we graag via de mail.

Veel lees- en kijkplezier,
Leo en Mieke